Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

VİZE İLÇE STADI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

VİZE İLÇE STADI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Basında Belediyemiz

Vize Kaymakamı Soner Zeybek ve Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ilçe stadının inşaat yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vize İlçe stadının yapımı kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışmaları yerinde incelediklerini ifade eden Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı; “Vize ilçe stadımızın yapım çalışmalarını geçtiğimiz gün Kaymakamımız Soner Zeybek ile birlikte yerinde ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Bizler yapılan çalışmaları yerinde incelemeye ve gerekli olan ihtiyaçları gidermek için elimizden gelen desteği vermeye özen gösteriyoruz” dedi.

Konu ile ilgili açıklamalarına devam eden Başkan Balkı; “Vize ilçemiz için yapılan her proje ve çalışma bizler için büyük önem arz ediyor. İlçemiz her geçen gün gelişmeye ve güzelleşmeye devam ediyor. Bizlerde yeni proje ve çalışmaları hayata geçirmek için yeni adımlar atıyoruz. Halkımızın huzur ve refahı büyük önem arz ediyor. İlçemiz genelindeki eksiklikleri tamamlamaya devam ediyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.