Kuvvetli Sağanak
Karla Karışık Yağmur

VİZEDE BİSİKLET TURU YAPILDI

VİZEDE BİSİKLET TURU YAPILDI Basında Belediyemiz

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Vize Kaymakamlığı önderliğinde 16 Mayıs 2017 Salı günü saat 14.00’da bisiklet turu düzenlendi.
Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turu Namık Kemal Ortaokulu önünden başladı. Atatürk Caddesi istikametinde devam eden ve 5 Nolu Cadde üzerinden devam eden tur Ziraat Bahçesi Atatürk Parkında sona erdi. Burada tüm katılımcılara ekmek arası köfte ve ayran ikramında bulunuldu. Bisiklet turu etkinliğinde Traçim Çimento A.Ş. tarafından katılanlara kask ve tişört hediye edildi.
Bisiklet turuna Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Belediye Başkanı Sedat Balkı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yavuz Tezcan, Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bayrak, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Aksu, İlçe Müftüsü Mehmet Coşkun, okul müdürleri ve öğrenciler ile Vize pedal Bisiklet gurubu üyeleri katıldı.