Kar Yağışlı

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE VE KONSER PROGRAMINA DAVETLİSİNİZ

23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNE VE KONSER PROGRAMINA DAVETLİSİNİZ Haberler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla  Vize Belediyesi  tarafından bayram töreninin ardından çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler yapılacaktır. İlçemiz Atatürk Ortaokulu Bahçesinde yapılacak olan etkinliklerde şişme oyun grupları, çocuk treni, çadır etkinlikleri (ebru sanatı, seramik sanatı, resim boyama atölyeleri) yer  alacaktır.

Bayram kutlama töreninin ardından Kırklareli Üniversitesi Çağdaş Türk Lehçeleri Ve Edebiyatları Bölümü KÜY Müzik Topluluğu Tarafından Konser Gerçekleştirilecektir.

Siz değerli halkımızın ve çocuklarımızın gün boyunca gönüllerince eğlenmeleri için 23 Nisan 2018 Pazartesi günü tören alanında yapılacak olan konser programımıza ve  Atatürk Ortaokulu Bahçesinde gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize davetlisiniz.