Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı
Rüzgarlı

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR Haberler

Vize Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde ki öğrenci ve yetişkinlere yönelik yaz dönemi spor kursları açılıyor. Öğrencilerin tatil döneminde hem kaliteli vakit geçirmeleri hem de sportif faaliyetlere katılarak sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla 5 ayrı branşta (Voleybol, Basketbol, Tenis, Futsal, Kickbox) ücretsiz kurslar açılacak. Ayrıca bu yıl ilk defa Lüleburgaz GENKAD ve Vize Belediyesi işbirliğinde  modern dans, yaratıcı drama, halkoyunları, mental aritmetik, tiyatro, satranç, mangala, robotik kodlama kurslarının da yer alacağı yaz okulunda çocuklarımızı ve gençlerimizi dolu dolu bir yaz tatili bekliyor.

Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI; Vize Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman önem veriyoruz. Öğrencilerimize ve yetişkinlere özel olarak açacağımız ücretsiz kurslar kapsamında Voleybol, Tenis, Basketbol, , Futsal ve Kickbox branşları yer alıyor. Ücrete tabi olan kurslarımız ise; modern dans, yaratıcı drama, halkoyunları, mental aritmetik, tiyatro, satranç, mangala, robotik kodlama kursları olacaktır. 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlayacak olan kurslarımız 30 Ağustos 2018 tarihine kadar devam edecek. Tenis ve Voleybol  kursu Atatürk Spor Kompleksi’nde, Futsal  ve Basketbol Kursu ilçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. İlçemizde ilk defa açılacak olan diğer kurslarımız ise katılım durumlarına göre yer, gün ve saatleri belirlenecektir.  Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri için Vize Belediyesi olarak elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Düzenlemiş olduğumuz yaz dönemi spor kurslarına kayıtlarını yaptırmak isteyenler 25.06.2018 -29.06.2018 tarihlerinde Belediyemiz Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Yaz Spor Kursları 02.07.2018 tarihinde başlayacaktır.