Yağışlı

İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILI KUTLU OLSUN

İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILI KUTLU OLSUN Haberler

İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILI KUTLU OLSUN

İLK ÇAĞLARDAN BU YANA ÇEŞİTLİ UYGARLIKLARIN MERKEZİ OLAN; TARİHİ ,KÜLTÜRÜ VE DOĞAL GÜZELLİĞİ İLE  AYRI BİR ÖNEME SAHİP VİZEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 96. YILDÖNÜMÜ HEPİMİZE KUTLU OLSUN.

BÜYÜK BİR COŞKU İÇİNDE YILDÖNÜMLERİNİ KUTLADIĞIMIZ, CUMHURİYETİN İLANI VE KURTULUŞ BAYRAMI BİZLERE VE GELECEK NESİLLERE ÇOK ÖNEMLİ BİR DERS OLMALIDIR. HER KARIŞ TOPRAĞI ŞEİTLERİMİZİN KANLARI İLE SULANMIŞ, RENGİNİ ŞEHİTLERİMİZİN KANINDAN ALAN ŞANLI BAYRAĞIMIZ ATALARIMIZIN , ASKERLERİMİZİN KANLARI İLE BİZLERE BIRAKTIĞI KUTSAL EMANETLERDİR. BUGÜNE KADAR BU KUTSAL EMANETLERİ NASIL KORUDUYSAK, BUNDAN SONRA DA AYNI İNANÇ VE CESARETLE KORUMAK BUGÜNÜN VE GELECEK NESLİN EN ASİL GÖREVİ OLMALIDIR.

TARİHİMİZİN BU ÖNEMLİ GÜNÜNDE , LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KAHRAMAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MENSUPLARINA ŞAHSIM VE VİZE HALKI ADINA ŞÜKRANLARIMI SUNARAK; ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR, GAZİLERİMİZE MİNNETLERİMİZİ SUNUYOR; BÜYÜK İNSAN, BÜYÜK DEVLET ADAMI, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ.

TÜM İLÇE HALKIMIN 1 KASIM KURTULUŞ BAYRAMINI KUTLUYOR, SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUM.

Sedat BALKI Belediye Başkanı