Kar Yağışlı

Sakin Şehir Vize Kültür Gecesi

Sakin Şehir Vize Kültür Gecesi” İçin Yapılacak Yarışma Şartnameleri

Sakin Şehir Vize Kültür Gecesi Haberler

Vize Belediye Başkanlığı ve Sakin Şehir Vize Derneği ortaklığı ile 24 Aralık 2018 Pazartesi günü “Sakin Şehir Vize Kültür Gecesi” organizasyonu yapılacaktır.

Etkinlik kapsamında, Yöresel Yemek Yarışması ve Ihlamur Hammaddesi Kullanılarak Hediyelik Eşya Tasarımı Yarışması düzenlenecektir. Ayrıca, öğrencilere yönelik olarak Vize’nin tarihi ve doğal güzellikleri konulu Resim Yarışması (ilkokul), Vize2nin tarihi ve geleneksel kültürü konulu Hikâye Yarışması (ortaokul) ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Sanat Eseri Tasarımı Yarışması (lise ve dengi okullar) da düzenlenecektir. Yarışmaya katılım sağlamak isteyenler yarışma şartnamelerini inceleyip, şartname ekindeki başvuru dilekçesi ile belediyemize başvuruda bulunabilirler.

Yöresel Yemek Yarışması Şartnamesi

Resim, Hikaye, Modern Sanat Eseri Tasarımı Yarışması Şartnamesi