Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR Haberler

Vize Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizde ki öğrenci ve yetişkinlere yönelik ücretsiz yaz dönemi spor kursları açılıyor. Öğrencilerin tatil döneminde hem kaliteli vakit geçirmeleri hem de sportif faaliyetlere katılarak sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla 5 ayrı branşta kurslar açılacak.
Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI; Vize Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman önem veriyoruz. Öğrencilerimize ve yetişkinlere özel olarak açacağımız kurslar kapsamında Voleybol, Tenis, Basketbol, Futbol ve Kickbox branşları yer alıyor. 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü başlayacak olan kurslarımız 11 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek. Tenis ve Voleybol kursu Ziraat Parkı’nın orada bulunan Atatürk Spor Kompleksi’nde, Futbol Kursu Mehmet Akif Mahallesinde bulunan halı sahada, diğer kurslarımız ise ilçemiz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Kurs saatleri kayıt yaptıran kişilerin yaş gruplarına göre belirlenecek. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında kendilerini geliştirebilmeleri için Vize Belediyesi olarak elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Düzenlemiş olduğumuz yaz dönemi spor kurslarına kayıtlarını yaptırmak isteyenler 02.07.2017 tarihine kadar Belediyemiz Halkla İlişkiler Birimi’ne başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler. Yaz Spor Kursları 03.07.2017 tarihinde başlayacaktır.