Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAZ SPOR OKULLARI BUGÜN BAŞLADI

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN YAZ SPOR OKULLARI BUGÜN BAŞLADI Haberler

Belediyemiz tarafından organize edilen yaz dönemi spor kursları bugün başladı. İlçemiz Kapalı Spor Salonunda toplanan kursiyerlere beden eğitimi öğretmenleri tarafından kurs hakkında bilgiler verilerek yaş gruplarına göre kategoriler oluşturuldu. Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI; Belediyemiz tarafından çocukların yaz tatillerini eğlenerek ve faydalı aktiviteler yaparak geçirmesini sağlamak amacıyla talepler doğrultusunda ücretsiz olarak yaz spor kursları düzenledik. Voleybol, tenis, basketbol, kickbox ve futbol branşlarında düzenlemiş olduğumuz kurslara her yaş grubundan katılımcılar mevcut.
Voleybol Kursu; Pazartesi, Salı günleri 17.00-20.00 saatleri arasında; Tenis Kursu hafta içi Çarşamba,Perşembe,Cuma 17.00-20.00 - saatlerinde ; Basketbol Kursu Salı, Çarşamba, Perşembe 13.00-15.00 saatlerinde; Futbol Kursu Pazartesi, Salı günleri 16.00-19.00 saatlerinde; Kickbox Kursu ise Pazartesi,Çarşamba,Cuma günleri 15.00-17.00 saatlerinde olacak. Tenis ve Voleybol kursu Spor Kompleksinde, Basketbol, ve Kickbox kursu ilçemiz Kapalı Spor Salonunda, Futbol kursu ise ilçemiz Mehmet Akif Mahallesinde bulunan halı sahada yapılacak. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sosyal, kültürel ve spor alanlarında ilerleyebilmeleri için elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştireceğiz. Tüm katılımcılara başarılı ve güzel bir kurs dönemi geçirmelerini diliyorum. dedi.