23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de büyük coşkuyla kutlandı.
Bayramda ilk olarak saat 09.30’da Tören Alanında bulunan Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu, ardından İstiklal Marşımız okunarak saygı duruşunda bulunuldu.
Daha sonra saat 10.30’da protokolün yerini almasıyla birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Programda öğrenciler şiirler okudular. İlçemizdeki tüm ilkokulların hazırlamış oldukları birbirinden renkli ve güzel müzikli gösterilerinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesiyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören programı sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerine, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Aykut Güleç, Belediye Başkanı Ercan Özalp, Cumhuriyet Savcısı Yusuf Çelik, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.