ÇANAKKALE ZAFERİ 104 YAŞINDA

Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla yayımladığı mesajında; Çanakkale Zaferi Türk Milletini yok etmeye çalışan devletlere karşı kazanılmış ve Türk Milleti'nin adını tarihe altın harflerle yazdırmış bir zaferdir. Üzerinde yaşadığımız bu toprakları düşman işgalinden kurtarmak için yurdun dört köşesinden gelip Büyük Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde savaşarak şehit verdiğimiz ve Çanakkale Destanını yazan yüzbinlerce Mehmetçiğimizi bu özel günde anıyoruz.
Bağımsızlığımızın, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün ölümsüzleşen abideleri olan şehitlerimiz daima gönüllerde yaşayacak onların kahramanlıkları asla unutulmayacaktır.

Yurt sevgisi ile özgürlük ve bağımsızlığın ön plana çıktığı ve bölünmez bütünlüğümüzün korunması için mücadele ederek tarihimizin şeref sayfalarından birisi olan Çanakkale Zaferi'nin 104. yılında başta Devletimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Sedat BALKI Belediye Başkanı