BAŞKAN BALKI YAŞLILARIMIZI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BALKI YAŞLILARIMIZI ZİYARET ETTİ Haberler

BAŞKAN BALKI YAŞLILARIMIZI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız Sayın Sedat BALKI, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın H. Yavuz TEZCAN ve mahalle muhtarları 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla ilçemizdeki mahallelerde ikamet eden en büyük yaşa sahip yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Sayın Sedat BALKI; "Yerel yönetimlerin önemli görevlerinden birisi şehirde yaşayan insanların doğumdan ölüme kadar olan süreçte yanlarında yer alabilmektir. Bu görevimizin bilincinde olarak Yaşlılar Haftası kapsamında mahalle muhtarlıkları aracılığı ile tespit ettiğimiz en yaşlı kişileri ziyaret ettik. Kendilerinin istek ve sıkıntılarını dinledik. Yaşlıların bir gün değil, her gün hatırlanması gerekiyor. Kültürümüzün yarınlara aktarılmasına vesile olan büyüklerimize gereken saygıyı ve sevgiyi göstermek insani görevimizdir. Tecrübeleri ve birikimleriyle toplumda her zaman örnek olan büyüklerimizin sağlıklı, huzurlu ve güven içinde yaşamalarını sağlamak bizlerin en önemli önceliği olmalıdır." dedi.