UMUTLU YARINLAR PROJESİ KAPSAMINDA KIRKLARELİ GEZİSİ DÜZENLENDİ

UMUTLU YARINLAR PROJESİ KAPSAMINDA KIRKLARELİ GEZİSİ DÜZENLENDİ Haberler

Belediyemiz tarafından Umutlu Yarınlar Projesi kapsamında 12.06.2019 Çarşamba günü ilçemizde bulunan okullardan belirlenen 25 öğrenciye yönelik Kırklareli Gezi Programı organize edildi. Geziye katılan öğrenciler ilk olarak Belediyemiz önünde Belediye Başkanımız Sayın Ercan ÖZALP ile hatıra fotoğrafı çekildi. Geziye katılan çocuklara iyi yolculuklar dileyen Belediye Başkanımız çocuklara keyifli bir gezi geçirmelerini diledi. Gezi kapsamında Yayla Mahallesinde bulunan Atatürk Evi, Ali Rıza Efendi Kültür Evi ve İl Özel İdare Kültür Evi ziyaret edildi. Programın sonunda öğle yemeği yenilerek geziye katılan çocuklar Belediye Başkanımıza geziden çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini iletti.