PAMUK DEDE MASALI İSİMLİ TİYATRO GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediyemiz tarafından yarı yıl tatiline özel çocuklarımıza yönelik düzenlenen Pamuk Dede Masalı adlı tiyatro bugün gerçekleştirildi. Tiyatro girişinde tüm çocuklara patlamış mısır ile oyun kartları ve kitap ayracı hediye edildi. 2 seans halinde oynanan tiyatro oyununa ilgi yoğundu. Belediye Başkanımız Ercan ÖZALP tiyatronun 2. Seansını çocuklarımız ile birlikte izledi. Tiyatronun sonunda Başkan ÖZALP; sömestr tatilinde siz değerli çocuklarımız için tiyatro oyununu sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Oyuncularımıza böyle güzel ve anlamlı bir oyun sergiledikleri için, siz değerli çocuklarımız ve velilerimize de bizleri yalnız bırakmayarak bugüne eşlik ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu güzel etkinliklerimiz her zaman artarak devam edecektir.İyi tatiller diliyorum.dedi.