Vizemizden Haberler

Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel raporlar.

İyi Tatiller

İYİ BAYRAMLAR

YAZ DÖNEMİ SPOR KURSLARI AÇILIYOR

Belediyemiz tarafından ilçemizde ki 6-14 yaş öğrencilere yönelik yaz dönemi spor kursları açılacak. Öğrencilerin tatil döneminde hem kaliteli vakit geçirmeleri hem de sportif faaliyetlere katılarak sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaları amacıyla 3 ayrı branşta ( Voleybol, Tenis, Kız Futbolu ) ücretsiz kurslar verilecek.

ÇEVRE HAFTASI ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çevre Haftası dolayısıyla Belediyemiz tarafından ilçemiz Atatürk Parkında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İlçemiz Kale Bölgesinde ekiplerimiz tarafından ot biçme ve temizlik çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Sakin Şehir Vizemiz için çalışmalarımız planlı bir şekilde devam etmektedir.Ayrıca Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizdeki yol ve kaldırımlarda oluşan otların temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.Gerçekleştirilen çalışmalar sonrası temiz bir Vize için özen gösteren tüm halkımıza teşekkür ederiz.